Een slimme webshop
voor een slim deurslot

Interactie ontwerp, visueel ontwerp, front-end development, WordPress Development

Een superslim deurslot (met klopfunctie, afstandsbediening, etc.) vraagt om een slimme website. Daarom ontwikkelde ik samen met Code Blauw een webshop die er niet alleen erg goed uitziet maar ook super eenvoudig werkt en de bezoeker helpt met het kiezen van de juiste cilindermaat met een slimme configurator.

Wat
Design en development
Wanneer
Juni 2016
Met wie
Code Blauw

De vraag

Invited had een mooi en innovatief product; de Smart Lock. Het slimme en veilige deurslot die je kunt aansluiten op verschillende domotica-systemen. De webshop voor dit product was echter flink verouderd en moest nodig worden bijgewerkt. De opdracht waar Invited mee kwam was dan ook: ontwerp een nieuwe webshop waaruit blijkt dat ons product slim, eenvoudig en veilig is. Daarnaast moest de webshop de juiste productinformatie tonen en moest er een slimme configurator voor de cilindermaat worden gebouwd.

De oplossing

Vanuit het concept 'slim en eenvoudig' ontwierpen we een webshop die de bezoeker informatie geeft over de Invited Smart Lock en helpt bij het vinden van de juiste cilindermaat. Het ontwerp straalt eenvoud uit maar toont wel dat een technisch en slim product is.

Wat deed ik?

Ik heb de webshop ontworpen en in zijn geheel gebouwd. Technische 3D-tekeningen werden aangeleverd door Kriek-design terwijl Code Blauw het concept bewaakte en de teksten schreef.